Dyrskuet i Lyngdal gikk av stabelen 3-5 September i solskinn og fint ver. Masse folk og mye gammel nostalgi på feltet. 

Ein av de absolutt eldste og også fineste veteranbilene på Dyrskuet 2010 var det Alf Bringsjord som stod for med sin 1929 A-Ford Roadster.

Dyrskuet_Lyngdal_2010_005 

Her kommer noen bilder som Tom Galdal tok under Power Meet 2010. Tom er ganske ny som medlem etter å iflg. han sjølv å ha blitt holdt som "prospekt"  i et par år. Han har antydet at prøvetiden var vel lang så vi får prøve å ekspedere inn nye medlemmer litt kjappere neste gang da det ikkje er sikkert at alle er like tålmodige som Tom har vært.

Det at Tom er ny på medlemslista til iaacc er ikkje det samme som at han er ny innenfor hobbyen. Tvert i mot har han vært innvolvert og interresert i denne typen ekstremsport fra 70tallet og opp og er som amcarentusiast for veteran å regne.

 

0708

 

Det blir medlemsmøte i Eiken Onsdag 1/9-2010 og møteplass blir hos Kenneth Nøkland.

Kenneth har satt sammen og vil  vise/kommentere ein bildeframvisning av bilder tatt under familien sin ferietur til USA i sommer.

Ellers er det ingen fast agenda og dermed fritt fram for diskusjoner og kaffidrikking etter deltakerenes egne ønsker.  

Endel medlemmer tok turen opp til Åseral denne Onsdagskvelden.

Det endelige målet var Drive in kinoen i Eikerapen arrangert av Eikerapen Roots Festival, men før gjengen kom så langt var det et besøk hos Maryann og Rune som stod på menyen. Det er nok mulig at Maryann og Rune ikkje var heilt klar over det, men de tok det på strak arm likevel.

Som vi alle vet finnes det et stort antall restaurerte og registrerte biler blandt klubbens medlemmer. I tillegg finnes det et uttall av prosjekter rundt om i diverse garasjer. I garasjene til Rune fant vi 2 prosjektbiler som så absolutt ikkje kan kalles for dusinvare hverken i  lokaldistriktet eller resten av landet.    Den eine bilen er ein 74 AMC Javelin solgt ny i Norge i 1975. Den andre er ein 1958 Chevrolet Biscayne 4 dørs stolpe som ein gang i tiden var svært så representativ for Amerikanske bruksbiler i Norge, men som i dag er ein så godt som utryddet rase  

seral__Eikerapen_drive_in_006

seral__Eikerapen_drive_in_004

 

 

 

 

 

  

 

Det møtte opp mot 100 stk. veteranbiler av alle slag på utstilling i Åseral Søndag 18/7.

Arrangør var Bydeutstillingen i Åseral og det møtte biler fra heile Sørlandet deriblandt  også et antall biler fra Indre Agder Amcarklubb.

Bygdeutstilling__seral_2010_014