Southern Cruisers arrangerer Right On treff i samarbeid Ronnie Krabberød på Vigeland Lørdag 21 Juni.

I år planlegges det felles tur med start fra Essoen på Skeie i Eiken. Avreise blir kl 10:00 og turen går via

Nerstølskrysset, over Vårdalen ned til Byremo, og videre ned Audnedalen til Vigeland. Det ryktes om stor interesse for turen innad i klubben, og vi regner med at det blir ein heil gjeng som tar turen til Vigeland denne Lørdagen.

Alle interesserte, medlemmer eller andre, kan henge seg på turen Om de ønsker.  Vi ønsker å stille så manns og bilsterke som mulig på dette treffet som ser ut til å funnet sin naturlige plass i kalenderen.

Skal prøve å komme tilbake med litt mer opplysninger og detaljer etterhvert, men felles turen er i hvertfall planlagt og klar.

Showet starter kl 11:00 med premieutdeling kl 15:30. Se også Southern Cruisers Facebook side for detaljer om treff og  låvefest på Fasseland Lørdags kvelden.

 her er link til Right On 2014 albumet.

 image

 Her kommer ein melding fra Trond i Southern Cruisers.

Hei! Takk for sist og flott samling på Tinget :-) Supert at dere har publisert og legger opp til fellestur til Right On Motorshow.

Nytt er at Ivar Åsland kommer med pensler og utstyr der han blir tilgjengelig for oppdrag ala pinstriping osv for dem som har lyst på

Vi skal etter treffet også ha en låvefest med livemusikk, for alle treffdeltakere som vil være med. Det var en veldig god stemning og en suksess i fjor så derfor vil vi gjenta dette. Det er muligheter for å plassere campingvogn eller sette opp telt ved låven, for de som ønsker det. Det blir salg av grillmat og drikke. Sterkere saker tar man med selv. Det er Hawk Christensen som spiller opp med ekte southern country & rock. Så dette blir gøy :-) 
Vi gleder oss til å se dere igjen. Hilsen Precidenten SCAC