Så var det igjen tid for Grensetreffet i Halden, og som vanlig er det uke 32 som er valgt for arrangementet.

Også i år er det endel IAACC medlemmer som tenker å ta turen østover, og de fleste planlegger avreise på Fredag 8. August med retur på Søndag 10/8.

Planen er felles avreise fra Evje ca kl 09:00 Fredag for å ta 14:30 avgangen på Sandefjord Strømstad ferjen. Ankomst Strømstad blir da 17:00 og vi ønsker alle velkommen til felles cruising østover fra Evje.

De fleste som vil på treffet har gjerne skaffet seg plass og bo, men om det er noen av medlemmene, eller andre som trenger rom, så finnes det et mindre antall rom tilgjengelig pga en smule overbooking ( Rasta Nordby ev. Svinesund parken, men dette er ikkje endelig bestemt )

Av hensyn til hoteller og andre entusiaster på jakt etter overnatting i Halden distriktet 8-10/8 så vil overflødige rom bli kansellert tidlig denne uken, så det gjelder å være kjapt ute med eventuelle ønsker om overtakelse av bookinger. Prinsippet er første mann til mølla med et lite fortrinn til Iaacc medlemmer om noen skulle mangle rom. Rom blir eventuelt kansellert 22:00 Tirsdag kveld. Interreserte i rom, bruk kontakt oss funksjonen i linjen over artikkelen.

Møtekvelden for August blir på Onsdag 6/8 på Rutebilen på Evje og vi regner med å ta de siste diskusjonene og detaljene rundt Halden turen denne kvelden.

Værvarselet på YR.no ser så langt svært godt ut så sånn sett ser det ut til å bli ein fin tur også i år.

Da er det bare igjen å ønske vel møtt til onsdagsmøtet 6/8 samt god tur til alle Halden turistene neste helg.

Halden August 2011 045