Her kommer litt  info fra Svein Løvland i Avisen Agder som har et opplegg i forbindelse med at filmen "børning" går i Kvinesdal Onsdag 13/8

Det finnes vel ein heil del kjappe Mustang Fastbacks og andre Pony Cars etc. rundt om på Sørlandet og i Rogaland, så her burde det kunne bli et lite "oppslag" i forbindelse med filmen. 

 

Kinoen i Flekkefjord er satt ut av spill i to år på grunn av byggingen av nytt kultursenter. Denne uken får trolig nabokinoene en skikkelig kick-off når det gjelder flekkefjæringer på kinobesøk.

 http://www.avisenagder.no/index.php?page=vis_nyhet&NyhetID=26654

I anledning premiere på filmen har Agder invitert blant annet Ludvig Hunsbedt til et intervju og en kjøretur fra Flekkefjord til Kvinesdal. Det kunne vært flott med en hel kolonne med Amcars og gatebiler, så folk oppfordres til å møte opp litt før klokken 19 på Tollbodplassen i Flekkefjord og være med på en kolonne til Kvinesdal og en «utstilling» på p-plassen utenfor kinoen.

«Børning» Børning er den første bilfilmen fra Norge, med Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin. Filmen sørger for action og humor i ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp.

 Skjermbilde 2014-08-11 kl  10 51 22